Bones Vacances 🙂

Durant les vacances d’estiu organitzat bé per poder fer tot el que vulguis i alhora gaudir al màxim. És important poder desconnectar, aconseguir carregar piles i fins i tot tenir estones per badar. Retén aquests verbs i llegeix-los amb veu alta! Gaudir, descansar, desconnectar, carregar pilles i badar són els que t’han d’acompanyar aquest estiu.

Gaudir amb aquelles persones que t’aporten felicitat, amor, benestar i alegria. Intenta passar bones estones amb la família, la parella, els amics o els fills si en tens. Fes que cada dia passin coses emocionants, diferents i divertides, deixa anar el nen o nena que portes dins. Gaudeix de la vida i comparteix-la amb la gent que t’estimes.

Descansar la ment i el cos de la rutina, de la feina, les preocupacions, de l’estrès… Les vacances són per reposar i cuidar-nos, dedicar-nos temps a escolar que ens demana el cos i que necessita. Com diuen les meves mestres de ioga exhala i treu tot allò que no et deixa estar seré i inhala pau, amor i benestar.

Aprèn a desconnectar de la rutina, de la feina, de les obligacions per connectar amb un mateix. Decideix que pot esperar fins a la tornada i que necessita la teva dedicació. Posa la ment amb mode vacances així aconseguiràs relaxar-te, si et costa, apaga unes hores el mòbil per desconnectar de les trucades i de les xarxes socials. Comença a posar límits a la feina i a donar importància i atenció al que està passant ara al teu voltant. Veuràs que no s’ensorra el món si no estàs disponible 24h o informat del que fan els teus amics, connecta amb la teva avida real, et sentiràs millor!

Carregar d’energia positiva el cos, la ment i el cor. Planifica i assisteix a activitats, sortides, quedades o sopars que t’aportin energia, bones vibracions, emocions positives. Guiat per allò que et ve de gust fer i aprèn a dir que no, si alguna cosa no et ve de gust. Segur que fa molt de temps que penses a fer bonesvacancescarlotaiglesias.netalguna cosa però no t’atreveixes, deixa enredera la por i les excuses i fes-ho! Segur que aquestes vacances són un molt bon moment!

Camina badant amb els paisatges, observa la mar, la muntanya o la ciutat. Segur que si et fixes bé i et deixes anar, descobriràs nous detalls que has passat per alt. Deixa’t endur i no ho vulguis tenir tot controlat, de vacances és un bon moment per improvisar.

Recorda, ens passem l’any desitjant tenir vacances per fer tot allò que volem i que no podem. De vacances no existeix la frase, no tinc temps per fer res, organitza’t, el temps és teu!

Us proposo un petit repte per aquestes vacances d’estiu…
Fes una cosa que no hagis fet mai, apunta’t allò que sempre has volgut fer i mai t’ho has permès, deixa’t anar i gaudeix més de la vida. Veuràs i sentiràs emocions positives i generadores de felicitat.

Bones vacances a tots i totes!