Descobreix que com tu hi ha altres persones que han viscut situacions semblants
Aquí tens els testimonis de persones que hem treballat plegats i que han volgut compartir la seva experiència. 

La satisfacció global de procés realitzat és molt bona. Jo vaig ser infidel a la meva parella durant 3 anys amb una companya de la feina perquè la relació de parella era molt tòxica fins al punt que hem vaig arribar a sentir que no era ningú. Amb la Carlota Hem fet un treball d’autoestima molt profund que m’ha ajudat molt. He sigut capaç de separar-me i començar a caminar sol i tranquil. Gràcies Carlota

Manu 35 anys

Teràpia individual

La teràpia m’ha ajudat molt en el procés del dol perquè he après a conviure amb la tristesa i anar-la fent desaparèixer a poc a poc. També m’ha ajudat a tirà endavant després d’una ruptura amb la meva parella. Ara sóc més obert tot i que em costa molt agafar confiança amb la gent nova. M’ha ajudat molt, tot i que ha estat un procés llarg i lent. Ho recomanaria a qui hagin deixat després d’una relació i no sàpiga com tirar endavant i estigui obsessionat. Aleix 20 anys

Teràpia individual

La Carlota m’ha ajudat a calmar aquesta pena que tinc aquí dins meu que m’acompanya des del dia quem em vaig casar Carmeta 81 anys

Teràpia familiar

La nostra realció pasava per un alt i baix i ens van recomanar a La Carlota i ens ha ajudat a tornar a riure amb família.  Estem molt molt agraïdes Quima, Martina, Jana 33, 37 i 7 anys

Teràpia familiar

Nos ha ayudado a mejorar la relación de pareja, de padres y con nuestro hijo. Poner límites en casa y recuperar los buenos momentos familiares.

Mari, Luis y Jaime 45, 50 y 16 anys

Teràpia familiar

Me ha ayudado a generar confianza con mis padres para poder contarles lo que me pasa, a no decir mentiras y  decir al verdad asumiendo las consecuencias de mis actos. También hemos trabajado mucho quien soy y que me gusta.

Lucía 22 anys

Teràpia individual

Vaig tenir una aventura a la feina i això em va provocar un atac d’ansietat, vaig estar 2 mesos de baixa. Anar amb la Carlota m’ha ajudat a entendre’m poder-me sentir que necessito i que vull.

Susana 36 anys

Teràpia individual

Mi relación con mi marido no iba bien, yo ya no estaba enamorada del el ni quería tener relaciones con el. En el trabajo conocí a alguien que me gustaba y me hacia sentir bien. La sesiones con Carlota me ayudaron a aclararme un poco para empezar a decidir que hacía con mi vida.

Tania 53 anys

Teràpia individual

Consultamos por dificultades importantes de pareja yo fui infiel con otra persona y mi Anna lo descubrió. La terapia nos ha ayudado mucho a superar esta crisi y ahora mantemos una relación más sana las dos.

Juliana y Anna 37 y 40 anys

Terapia de pareja

Em van recomanar consultar a la Carlota després d’explicar a una amiga que tenia una relació paral·lela i ella m’ha ajudat moltíssim a sostenir la situació. Ja no tinc ansietat i dormo a les nits.

Davis 40 ays

Terápia de parella

No estava convençut de venir, i al final ha valgut la pena. Ara estem ambdós més pendents de seguir regant la relació i d’intentar saber com se essent l’altre emocionalment. Ens ha ajudat molt el fet de venir i de dir-nos, sense tabús, el que pensem l’un de l’altre i de per què creiem que hem arribat a aquella situació. Gràcies! Guillem i Marta 37 anys

Teràpia de parella

Vaig començar a anar amb la Carlota perquè un amic em va recomanar anar a la psicòloga, tinc problemes d’autoestima. La teràpia em va ajudar a veure’m al mirall i agradar-me i valorar-me. Jan 36

Teràpia individual

La meva nòvia em va deixar per un altre sentia molta tristesa, ràbia i por. Moltes nits no podia dormir i no parava de mirar el mòbil a cada hora per si es connectava. La teràpia m’ha anat molt bé per tirà endavant i coneixem més.

Guillem 28

Teràpia individual

Vaig tenir una crisi d’ansietat i vaig petar, anar a teràpia em va ajudar posar ordre a la meva vida de parella i familiar. Adornar-me que la meva dona i jo podíem tornar a ser feliços.

Guillem 39

Teràpia individual

Antes no podíamos comunicarnos sin agresividad o conflicto ahora podemos hablar tranquilamente cuando tenenmos algún conflicto. La terapia nos ha ayudado a definir nuestro poyecto de pareja y luchar para estar mejor juntos.

Virginia i Leo 40 i 39 anys

Teràpia parella

La meva parella feia 3 anys enganyant-me amb una dona i jo no en sabia res. Em sentia enganyada i la ràbia que tenia no em deixava tirà endavant. La teràpia ens ha ajudat molt a poder parlar del que ens ha passat quant erem parella i poder separar-nos podent parlar les coses i seguir fent de pares dels nostres fills. Núria i Santi 35 i 38 anys

Teràpia parella

Sentía vergüenza, fracaso, decepción y tristesa de mi familia y eso me a provocado que me encerara con el trabajo. Las cosas en casa no iban bien mi pareja consumía y nuestra relación todo eran excusas y mentiras. El trabajo me ayudó a sobrevivir de esa situación, pero ahora que Javier no consume necesitaba poder hablar con alguien y contar todo lo que yo he pasado. Ahora me siento mucho mejor más libre y con ganas de vivir. Silvia i David 35 i 38 anys

Teràpia parella

Estem més tranquils, propers. Hi ha més contacte i diàleg. Hem pogut parlar dels nostres problemes/mancances i dels desitjos amb temps i en profunditat. La teràpia de parella ens ha sigut una oportunitat per reflotar la relació. Núria 40 anys

Teràpia de parella

Vam consultar amb per un tema d’infidelitat, jo vaig ser infidel a la meva parella perquè no era feliç. A casa la convivència era molt dolenta, els fills ens donàvem molts problemes i mica en mica ens varem distanciar. Amb la Carlota vam poder posar paraules al dolor, al sentiments, a les necessitats per poder canviar la nostra relació. Vaig aprendre a perdonar la infidelitat i tot el mal que ens varem fer per poder reconstruir la relació. 

Martí i Carol 32 i 34 anys 53 anys

Teràpia parella

Vaig demanar ajuda a la Carlota perquè la situació a casa era insostenible els meus fills feien el que volien i la relació entre ells era molt dolenta. Ara les coses han caviat i ha tornat la calma, avui podem compartir un sopar sense que hi hagin insults.

Cristina Xavi, Oriol 55 22 i 23 anys

Teràpia familiar

Venir a teràpia m’ha ajudat a decidir si volia seguir amb la meva parella. La Carlota em va fer veure que la decisió ja l’havia presa però la por no em deixava tirar endavant. He après a ser més sincera amb mi mateixa.

Joana 40 anys

Teràpia individual

No sabia que volia fer amb la meva vida després del trencament amb la meva parella, res tenia sentit, estava sola. La meva mare em va recomanar anar a la psicòloga. Dia a dia vaig anar recuperar-me de la tristesa que m’invaïa i vaig anar recuperant forces per lluitar. Vaig començar a fer coses que sempre havia volgut fer i no m’havia atrevit. He après a viure sense tantes pors.

Berta 29 anys

Teràpia individual

No sabíem com explicar als nostres fills que ens voliem separar, la teràpia ens va ajudar a fer-ho i a tirà endavant la nova situació familiar. Estem molt agraïts a la Carlota Iglesias per tota l’ajuda rebuda. Montse i Luis 44 i 43 anys

Teràpia parella

Truca’ns i explica’ns la teva situació

Junts segur que trobem la manera d’ajudar-te i aconseguir els teus objectius amb menys de 12 sessions.

669.906.986/ info@carlotaglesias.net

 

Truca i  explica la teva situació
junts segur que trobem la manera d’ajudar-te.

Contacte amb nosaltres al 669 906 986 o info@carlotaiglesias.net

 

Els nostres centres

Meràkia Espai de Salut
C/ Pare Gallissà 13, 08500 Vic

CEPFAMI
C/ de Quevedo 38, 08012  Barcelona

Creixment Espai Psicologic
C/ Barcelona 11, 08150 Parets del Vallès

*Camp obligatori

2 + 1 =